tirsdag den 23. februar 2016

'Fair' ringe i et hverdagspoetisk skær

Velkommen til den første af tre artist talk den 2. marts kl. 19-21.00
Ædelmetalformgiver Kirsten Bak og sanger/sangskriver Anna Scharling vil fortælle om deres virke som kunstnere. Kirsten vil tage udgangspunkt primært i vielsesringe og ringe - og Scharling på egne kompositioner.

Ædelmetalformgiver Kirsten Baks filosofi er at skabe smykker i et klassisk udtryk og med Baks egne ord; hverdagspoetisk aftryk. Det kommer bl.a. til udtryk i en af hendes ringe, hvor du kan få dit fingeraftryk i overfladen. Mange tanker om design, form og materialesammensætning ligger bag en fingerrings endelige form. 

 Kirsten Bak er uddannet på den tyske designskole i Idar-Oberstein. Hun har bl.a. vundet 'Håndfuglen' fra Danske Kunsthåndværkere, samt innovationsprisen på den internationale smykkemesse Inhorgenta i München. Metallerne i ringene er fra bæredygtig minedrift hvor produktionen foregår uden brug af kemiske midler.  Derudover tages der særlige hensyn til naturen og minearbejderne har ordentlige forhold.
   
Musiker Anna Scharling er studerende på Syddansk Musikkonservatorium og er allerede godt i gang med sin karriere. Hun har spillet koncerter med forskellige konstellationer og udgivet en EP. Hun vil synge og fortælle om sit liv som musiker.

Tilmeld dig artist talk på mail
eller tlf. 6611 1405
Pris 85,-. For alle tre artist talk 200,-

Ingen kommentarer:

Send en kommentar